Winkelmand

Plan je bezoek aan onze showroom!

Bel onze klantenservice op telefoonnummer 085 – 0609914

Kwaliteit

Techniek

Onze spa’s zijn voorzien de laatste technische mogelijkheden. Zowel in de fabriek als voorafgaand aan de levering worden de baden getest en onderworpen aan een inspectie op waterdichtheid en werking van het pompsysteem.

Installatie

Uw zojuist aangeschafte spa wordt door ons aan huis geleverd. En binnen de mogelijkheden van onze vervoerder op de door u aangegeven plaats gelost. De installatie wordt door u zelf of een door een door u aangewezen installateur verzorgd. Hierbij is het van belang dat u het bad op een stevige en egale ondergrond plaatst.

Na installatie vult u het bad met kraanwater. En kunt u het bad in gebruik nemen.

Onderhoud

Het is van belang dat de filters goed functioneren en correct zijn geplaatst. Om de kwaliteit van het water te garanderen, is het van belang om de waarde van het water regelmatig te controleren. Hierbij is de zuurtegraad en chloorgehalte van belang. Bij levering van het bad ontvangt u een uitgebreide instructie voor wateronderhoud. Het vervangen van het water in uw spa kunt het beste tweemaal per jaar doen. Hierbij adviseren wij u om het bad ook in de winter ‘gewoon’ te gebruiken. Dit om bevriezing van leidingen te voorkomen. Daarbij komt dat juist het warme bad in de wintermaanden voor heerlijke ontspanning kan zorgen!

Frame en isolatie

Onze spa’s zijn opgebouwd uit een stalen frame en zijn altijd voorzien van een ABS bescherming aan de onderzijde van de spa om beschadiging en lekkage te voorkomen.

Verder zijn de spa’s volledig geïsoleerd en is de acryl kuip van uitstekende kwaliteit.

Controlepaneel

Al onze spa’s zijn uitgerust met een TP600 Balboa systeem. Dit systeem heeft zijn waarde en kwaliteit bewezen en is voor ons een voorwaarde in de basis van de spa.

Onderwater LED verlichting

De geïnstalleerde chromotherapy oftewel de onderwater LED verlichting maakt de Spa nog luxueuzer. En biedt u de mogelijkheid om via het controlepaneel te wisselen van kleur.

Muziek systeem

Onze spa’s hebben verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Kiest u voor de integratie van een muzieksysteem dan zult u zeker niet teleurgesteld worden! Onze systemen zijn zelfs uitvoerbaar inclusief subwoofer om het feestje compleet te maken!